Peruutusehdot BB Esthetics

Aikojen peruutukset tehtävä vähintään 24 h ennen aikaasi varausvahvistuksessa saamasi linkin kautta tai soittamalla liikkeeseen liikkeen aukioloaikoina. Emme valitettavasti voi ottaa vastaan tekstiviestiperuutuksia. Alle 24 h peruutetusta ajasta veloitamme 50 % palvelun hinnasta. Sairaustapauksissa vaadimme sairaslomatodistuksen, jos peruutus tehdään alle 24 h ennen varattua aikaa. Peruuttamattomasta ajasta veloitamme 100 % palvelun hinnasta. Alennushintaisista palveluista veloitamme peruutuksen tullessa 100 % palvelun hinnasta. Peruttamattomista maksuttomista konsultaatioista/jälkitarkastuksista perimme 50 € suuruisen maksun. Laskuihimme lisätään laskutuslisä 5-10 €

Peruutuksissa ota yhteyttä numeroon 045 103 4880 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@bbesthetics.fi

Opiskelija-alennus normaalihintaisista ripsipalveluista -10 %
Alennuksia ei voi yhdistää toisiinsa.

Lahjakorteillamme ei ole vaihto- tai palautusoikeutta
Lahjakorttimme ovat voimassa yhden (1) vuoden ostopäivästä.

Hyvitystilanteissa hyvitys korvataan lahjakortilla.

Usein kysytyt kysymykset

Voiko tarjouksia / kampanjoita yhdistää tai ostaa useampia?
Tarjouksia ja kampanjoita ei voi yhdistää. Emme anna lisäalennusta jo alennetuista palveluista, mutta voit varata itsellesi useamman kampanjahintaisen palvelun mikäli asiasta ei ole erikseen mainittu.

Millä kielellä palvelette?
Palvelemme suomeksi, mutta osalta työtekijöiltämme luonnistuu englanti sekä venäjä. Mikäli toivot Sinua palveltavan joillain näistä kielistä, kysy lisätietoa asiakaspalvelustamme numerosta 045 103 4880.

Onko teidän palveluihinne ikärajoja?
Ripsienpidennykset ja kestotaivutuksetK-16, mutta kertaluontoisesti alle 16-vuotias voi tulla vanhemman luvalla; tuothan tällöin mukanasi lupalapun tai vanhemman paikanpäälle.
Injektiohoidot ja pigmentointipalvelut K-18, mutta 17-vuotias voi tulla toimenpiteeseen kunhan vanhempi/huoltaja on mukana toimenpiteessä.

Milloin saan ottaa uudelleen samalle alueelle täyteainehoitoja?
Samalle alueelle tehtäessä tulee pitää 4 viikkoa väliä. Vaikka turvotus ja mustelmat olisivat lähteneet muutamassa päivässä, on paranemisprosessi vielä käynnissä.

Huollatteko muualla tehtyjä ripsiä?
Kyllä! Mutta mikäli pidennykset ovat erityisen huonossa kunnossa, väärin asennetut, liian raskaat tai muutoin asiakkaan omaa ripseä tai silmää vahingoittavat, kannattaa ne poistaa mahdollisimman pian. Mikäli ripsienpidennyksiä joudutaan poistamaan huoltoajalla, ei täyttöön yleensä jää paljoa aikaa.

Minkä pituinen huolto minun tulisi varata?
Huollon pituus riippuu siitä missä kunnossa ripsenpidennyksesi ovat. Mikäli olet epävarma, otathan yhteyttä niin katsotaan yhdessä sinulle sopiva aika. Yleensä huollot ajoitetaan näin: pikahuolto 60 min 2 vko, normaali huolto 75 min 3 vko, pitkä huolto (volyymit) 90 min 4 vko. Tämä on kuitenkin viitteellistä ja huoltoväli on aina yksilöllinen. Tuuheiden ja näyttävien volumeripsien huoltoon suosittelemme 90 minuutin aikaa.

Onko palveluillanne takuuta?

Mikäli huomaat meidän tekemässämme palvelussa jotain poikkeavaa, otathan meihin yhteyttä mahdollisimman pian. Tilanteet arvioidaan aina paikan päällä tapauskohtaisesti.
Pidennysten takuu on 1 vk, otathan meihin heti yhtyettä, mikäli huomaat mitään poikkeavaa palvelun jälkeen.

Maksutapoina yleisimmät maksukortit, käteinen, sekä SVEA lasku ja osamaksu.

Haluatko tietää voitko saada SVEA:lta luottoa? Lähettämällä tekstiviestin numeroon 04573950161 saat vastauksen heti. LUOTTO 123456-1234 200. Eli LUOTTO välimerkki HETU välimerkki HAETTAVAN LAINAN MÄÄRÄ.