Intiimikirurgia

Monet intiimikirurgiaan liittyvät asiat ovat arkoja ja näistä voi olla vaikeaa puhua. Intiimialueen ongelmat voivat vaikuttaa elämänlaatuun, itsetuntoon ja seksuaalisuuteen.

Kookkaat ja häiritsevät sisemmät häpyhuulet ovat yleinen intiimikirurgialla hoidettava ongelma. Potilaan ollessa hoikka, ulommissa häpyhuulissa ei ole paljoa rasvaa, ja tämän vuoksi kookkaat sisemmät häpyhuulet voivat roikkua ja ”tursuta” ulos. Usein haastetta aiheuttaa jopa wc-käynnit, jolloin joutuu jatkuvasti asettelemaan sisempiä häpyhuulia parempaan asentoon.

Häpyhuulet voivat hangata ja aiheuttaa kirvelyä, kutinaa ja altistua iho- ja limakalvo-ongelmille. Useissa harrastuksissa ja aktiviteeteissa kookkaat häpyhuulet voivat aiheuttaa huolta. Tällaisia aktiviteetteja ovat esimerkiksi pyöräily, ratsastus ja intiimi kanssakäyminen. Vaiva voi aiheuttaa monille itsetunto-ongelmia ja vaikutukset voivat näkyä myös seksielämässä, sekä uusien parisuhteiden luomisessa.

Toimenpide toteutetaan paikallispuudutuksessa ja on kivuton.  Toimenpiteessä pienennetään ja muotoillaan sisemmät häpyhuulet.

Toimenpiteen jälkeen pääsee kotiutumaan jo muutaman tunnin päästä toimenpiteestä. Toipumisen kokonaiskesto on noin 7 vrk.

ToimenpideIntiimikirurgia
AnestesiaPaikallispuudutus
Toipumisaika7 vrk
Hintaalk. 2800€
OsamaksuKlarna ja Resurs Bank