COG-langat

Mitä ovat COG-langat?

COG-langoilla voi upeasti tehdä erilaisia kasvojen alueen kohottavia toimenpiteitä.
COG-langoissa on väkäsiä, jotka kiinnittyvät kudokseen. Kun lankoja nostetaan, myös piirteet nousevat.
Väkäslangoilla voidaan tehdä reilusti suurempia kohotuksia kuin mesolangoilla.

Mitä eroa on COG- ja MESO –langoilla?

COG-langat ovat itsestään sulavia lankoja, jotka viedään ihon alle langoille suunnitellun kanyylin avulla. Toimenpide tehdään steriileillä väkäslangoilla, jotka sulavat hoitoa seuraavien kuukausien aikana. COG-lankoja ei tarvita kuin 2–6 kpl per hoidettava alue. Tuloksen huomaa heti toimenpiteen jälkeen ja tulos paranee vielä 1–2 kk aikana. COG –langat sulavat hitaammin, kuin mesolangat.

Kulmienkohotus
COG- langoilla saat upean browliftin, jolloin kulmien luonnollista muotoa voidaan muokata. Saat tällä palvelulla kulmistasi joko kulmikkaammat tai suoremmat juuri, kuinka itse toivot!

Silmäkulmien kohotus eli Fox eyes
Oletko kuullut jo uusimmasta trendistä kettusilmistä? Fox eyes -toimenpide saa silmäkulmasi nousemaan kauniisti ohimoita kohti. Tämä trendi on tullut jäädäkseen! Aloitetaan kahdella langalla, dramaattisempaan lopputulokseen suositus 4-6 lankaa.

Esteet toimenpiteelle:

  • taipumus arpien liikakasvuun, aknearvet tai aktiivinen akne voivat myös olla este hoidolle
  • Ihon kasvaimet, infektiot
  • Diabetes
  • Sydänsairaudet
  • Raskaus sekä imetys
  • Fibromyalgia

Riskit ja komplikaatiot

Kaikkiin pientoimenpiteisiin liittyy aina komplikaatioriskejä, niin myös COG-lankoihin. Toimenpiteeseen sisältyviä riskejä ovat verenvuoto (mustelmat), arpikudoksen muodostuminen, sekä tulehdus tällä alueella. Toimenpidealueella voi esiintyä kipuilua, mutta tämä väistyy muutaman päivän/viikon sisään toimenpiteestä. Alueella voi esiintyä toimenpiteen jälkeen turvotusta, punoitusta ja mustelmia, nämä häviävät itsestään n. 1–2 viikon kuluttua. Epätasaisuutta ja ihon aaltoilua voi esiintyä alueella muutaman viikon ajan toimenpiteen jälkeen, kuukauden kuluttua iho on silottunut. Aaltoilu syntyy langan tuomasta kiristyksestä ihon alla.

Kulmienkohotus 299 €
Silmäkulmien kohotus eli Fox eyes 299 €
Lisälangat 99 €