MITEN PROFHILO® TOIMII?

Profhilo® on ensimmäinen BDDE-vapaa stabiloitu injektoitava hyaluronihappopohjainen tuote, jolla hoidetaan ihon velttoutta.
Tuotteen hyaluronihappopitoisuus (64 mg / 2 ml) on markkinoiden korkeimpia. Se vahvistaa ja kosteuttaa ihoa sekä muotoilee ikääntyvää ja roikkuvaa kudosta.
Profhilo® takaa erinomaiset tulokset joko itsenäisenä hoitona tai käytettynä rinnakkain muiden tarjolla olevien esteettisten hoitojen kanssa.

Profhilo vaikuttaa iholla 28 päivää ja tämän ajanjakson aikana hitaasti vapautuva hyaluronihappo stimuloi neljää erityyppistä kollageenia ja elastiinia. Stimulaatio johtaa huomattaviin parannuksiin kudoksessa. Siksi emme voi sanoa, että Profhilo® on ihon vahvistaja – sillä on myös kudoksia kiristäviä ja nostavia vaikutuksia.

HYÖDYT

Profhilon® sisältämä H-HA muodostaa vakaan hyaluronihapporakenteen verinahkaan. Tämä saa aikaan nostavan vaikutuksen. Tulokset näkyvät ihon parempana laatuna ja kosteustasapainona sekä verinahassa että orvaskedessä. Lisäksi hyaluronihapon ja elastiinin tuotanto kasvavat sisäsyntyisesti, ja ihon ulkomuoto nuorentuu.

ASIANTUNTIJAN NÄKEMYS

Dr. Emma Ravichandran: ”Profhilo-hoito sopii kaikille, joilla on merkkejä ihon vanhenemisesta ja joille täyteainehoidot sopivat. Pistämisen jälkeen tuote alkaa välittömästi levitä korkean HA-pitoisuutensa ja koheesisen luonteensa takia. BAP-tekniikka on erittäin tehokas ja yksinkertainen niillekin pistäjille, jotka eivät pidä kanyylien käytöstä.”

Profhilo® on aiheuttanut innostunutta kuhinaa hoitoalan ammattilaisten keskuudessa. Monet kuvaavat sen olevan ”jotain sellaista, mitä olemme odottaneet pitkään” tai ”jännittävintä, mitä pistoshoitojen osa-alueella on tapahtunut pitkiin aikoihin”.

Profhilo 390 €
Profhilo x 2 sarjahoito 590 €

Toimenpide ei ole mahdollinen mikäli:

  • Olet raskaana tai imetät
  • Yleinen huono terveydentila
  • Tulehdus hoitoalueella
  • Hermostosairaudet
  • Lääkeaineallergiat (tavallista suurempi herkkyys allergisoitua lääkeaineille)