PROFHILO®

Miten PROFHILO® toimii?

Profhilo® on ensimmäinen BDDE-vapaa stabiloitu injektoitava hyaluronihappopohjainen tuote, jolla hoidetaan ihon velttoutta.
Tuotteen hyaluronihappopitoisuus (64 mg / 2 ml) on markkinoiden korkeimpia. Se vahvistaa ja kosteuttaa ihoa sekä muotoilee ikääntyvää ja roikkuvaa kudosta.
Profhilo® takaa erinomaiset tulokset joko itsenäisenä hoitona tai käytettynä rinnakkain muiden tarjolla olevien esteettisten hoitojen kanssa. Profhiloa ei turhaan kehuta uuden ajan tehokkaimmaksi kasvohoidoksi.

Profhilo vaikuttaa iholla 28 päivää ja tämän ajanjakson aikana hitaasti vapautuva hyaluronihappo stimuloi neljää erityyppistä kollageenia ja elastiinia. Stimulaatio johtaa huomattaviin parannuksiin kudoksessa. Siksi emme voi sanoa, että Profhilo® on ihon vahvistaja – sillä on myös kudoksia kiristäviä ja nostavia vaikutuksia.

Vallankumouksellinen neulattava kasvohoito

Profhilon® sisältämä H-HA muodostaa vakaan hyaluronihapporakenteen verinahkaan. Tämä saa aikaan nostavan ja kohottavan vaikutuksen. Tulokset näkyvät ihon parempana laatuna ja kosteustasapainona sekä verinahassa että orvaskedessä. Lisäksi hyaluronihapon ja elastiinin tuotanto kasvavat sisäsyntyisesti, ja ihon ulkomuoto nuorentuu. Injektoituna hyaluroonihapon vaikutus toimii tutkitusti paljon paremmin kuin perinteinen kasvohoito, ei siis ihme että Profiloa® kutsutaan ”kullaksi ruiskussa”.

Asiantuntijan näkemys

Dr. Emma Ravichandran: ”Profhilo-hoito sopii kaikille, joilla on merkkejä ihon vanhenemisesta ja joille täyteainehoidot sopivat. Pistämisen jälkeen tuote alkaa välittömästi levitä korkean HA-pitoisuutensa ja koheesisen luonteensa takia. BAP-tekniikka on erittäin tehokas ja yksinkertainen niillekin pistäjille, jotka eivät pidä kanyylien käytöstä.”

Profhilo® on aiheuttanut innostunutta kuhinaa hoitoalan ammattilaisten keskuudessa. Monet kuvaavat sen olevan ”jotain sellaista, mitä olemme odottaneet pitkään” tai ”jännittävintä, mitä pistoshoitojen osa-alueella on tapahtunut pitkiin aikoihin”.

ToimenpideProfhilo
AnestesiaEi tarvetta
Operaation kesto30 min
Hinta390-690 €
OsamaksuKlarna ja Resurs Bank

Toimenpide ei ole mahdollinen mikäli:

 • Olet raskaana tai imetät
 • Yleinen huono terveydentila
 • Tulehdus hoitoalueella
 • Hermostosairaudet
 • Lääkeaineallergiat (tavallista suurempi herkkyys allergisoitua lääkeaineille)
 • Sinulla on ollut viimeisen 6 kk aikana käytössä isotretinoiinikuuri

NCTF® Skinbooster-hoito – biorevitalisaatiohoito

Skinbooster- hoito on tarkoitettu ihon syväkosteuttamisen, heleyttämiseen ja ihon tekstuurin parantamiseen. Tarkoituksena on parantaa ihon tekstuuria ja rakennetta, sekä stimuloida ihoa uudistumaan. Skinbooster-hoito tehdään yleensä laajoille ihoalueille, ja toimenpiteenä se muistuttaa mesoterapiaa.

Skinbooster- hoito tehdään NCTF® 135 hyaluronihappopohjaisella tuotteella, joka sisältää 57 tehokasta vaikuttavaa ainetta, jotka auttavat ihon elvyttämisessä, lisäävät kollageenin ja elastiinin tuotantoa ja suojaa sekä tukee solujen uudistumisessa. Liuoksen sisältämä hyaluronihappo tukee ihon oman hyaluronihapon kanssa tämän pysymistä elinvoimaisena. Tämän lisäksi tuotteesta löytyy A-, C-, E- ja lähes kaikkia B-vitamiineja, aminohappoja, mineraaleja sekä muita vaikuttavia ainesosia. Nämä kaikki yhdessä luovat NCTF® uskomattoman toimivuuden.

NCTF skinbooster-hoidon jälkeen:

 • iho on aiempaa pehmeämpi ja tasaisempi
 • ihon pintajuonteet ovat madaltuneet tai jopa hävinneet
 • iho näyttää ja tuntuu aiempaa kiinteämmältä
 • iho on kirkas, heleä ja tasaisen värinen
 • iho on syväkosteutunut
 • mahdolliset aknearvet eivät enää näy yhtä selvästi kuin aiemmin

Yleisimpiä hoitoalueita ovat: kasvot, kaula, decoltee ja kämmenselät.

Toimenpide NCTF® -skinbooster
AnestesiaEi tarvetta
Operaation kesto30 min
TekijätBelinda Alina Anna Vilma Ripsa
Hinta169 €  (lisäalue 99 €)
OsamaksuKlarna ja Resurs Bank