Kulmien microblading, huulten ja silmänrajausten micropigmentointi

Tekijämme ovat käyneet laadukkaat ja arvostetut koulutukset taatakseen sinulle parhaan mahdollisen lopputuloksen. Käsittelyn alussa keskustelet ammattilaisen kanssa yhdessä siitä, mitä juuri sinä haluat ja kuinka se toteutetaan.

Mitä on microblading?

Kulmien microblading on kulmamuotoilua, jossa mahdollistetaan asiakkaalle luonnolliset, persoonalliset ja kauniit kulmat. Microbladingin avulla voidaan korjata kulmien epäsymmetriaa, lisätä puuttuvia karvoja sekä korjata muotoa. Toimenpiteessä ihoon tehdään manuaalisesti terällä viiltoja, joihin syötetään pigmenttiä. Parantuessaan pigmentti jää ihoon ja lopputuloksena on karvamainen, luonnollinen efekti.

Shading -tekniikalla saadaan kulmaan tummuutta, näyttävyyttä ja jopa pehmeyttä. Shadingä voidaan tehdä tuomaan varjostusta microblading -viiltojen väliin kohtiin, missä ei kasva omia luonnonkarvoja.

Microbladingin pysyvyys on 1-2 vuotta ja jokaisen vahvistuksen jälkeen pysyvyys paranee. Vahvistuksessa voidaan korjata ja muuttaa olemassa olevaa muotoa tai lisätä pigmentin tummuutta.

Käytämme kulmien microbladingissa vain laadukkaita PhiAcademyn tuotteita, jotka ovat Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (TUKES) hyväksymiä.

Microblading: Kulmat sis. vahvistuksen 349
Microblading: Kulmat ei sis. vahvistusta 220 €
Microblading: Ensimmäinen vahvistus alle 2kk 150 €
Microblading: Huolto 6kk-12kk 180 €

Mitä on huulten micropigmentointi?

Huulten pigmentoinnissa huulet sävytetään micropigmentointi tekniikalla. Pigmentointi toteutetaan Lipstick- tai Aquarelle lips-tekniikalla.

Lipstick -tekniikalla lopputulos on peittävämpi ja meikkimäinen.
Aquarell lips -tekniikalla lopputulos on kevyt ja luonnollinen.

Sopiva väri valitaan yhdessä asiakkaan kanssa hänen toiveitaan kuunnellen. Huulten pigmentoinnilla asiakas saa kauniit, persoonalliset ja luonnolliset huulet. Micropigmentoinnilla voidaan korjata ja häivyttää huulten epäsymmetriaa tai lisätä pigmenttiä huuliin.

Käytämme huulien pigmentoinnissa vain laadukkaita tuotteita, jotka ovat Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (TUKES) hyväksymiä. Väriaineemme ovat orgaanisia eivätkä sisällä lainkaan rautaoxideja. Palvelussa pigmentti viedään iholle pigmentointilaitteella.

Huulten micropigmentointi 259 €
Huulten micropigmentointivahvistus 1–3 kk 100 €
Huulten micropigmentointi ylläpitovahvistus 3–8 kk 159 €
Huulten micropigmentointi ylläpitovahvistus 8-12kk 195 €

Mitä on silmänrajausten kestopigmenointi?

Silmien kestorajaus tehdään micropigmentointikoneella yläluomen ripsirajaan. Rajaus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa: niistä voidaan tehdä asiakkaan toiveiden mukaan kapeaa luonnollista tai näyttävämpää meikkimäistä lopputulosta.
Lopputulos on luonnollinen ja kestää vahvistuksen jälkeen n. 1-3 vuotta.

Tyvitäytössä pigmentoidaan luonnollinen kestorajaus aivan ripsityveen. Rajauksen näyttävyydestä suunnitellaan yhdessä ammattimaisen kanssa.

Klassinen rajaus on näyttävämpi ja meikkimäisempi kuin tyvirajaus. Klassinen silmänrajaus viedään siipimäisesti ulkonurkkaa kohti.

Shading- tekniikalla saadaan tehtyä häivytettyä, utuista varjostusta kestorajaukseen. Tämä on valittavana lisäpalveluna asiakkaan toiveiden mukaan.

Paranemisaikana väri aluksi tummuu ja sitten vaalenee. Väri haalistuu n. 30-80% ensimmäisen käsittelyn jälkeen. Ensimmäinen vahvistuskäynti on hyvä varata 1-3 kk päähän ja tulee ottaa huomioon, että rajaus on täysin valmis vasta vahvistuskäsittelyn jälkeen.

Ripsityven micropigmentointi 189 €
Silmänrajausten klassinen micropigmentointi 230 €
Vahvistuskäsittely 1–3 kk 100 €
Vahvistuskäsittely 3–8 kk 159 €
Vahvistuskäsittely 8–12 kk 195 €

Palveluiden kulku

Palvelu aloitetaan konsultaatiolla, jossa käydään läpi toiveesi. Toimenpiteen päätteeksi käydään vielä tarkasti kotihoito-ohjeet läpi yhdessä.

Kuinka valmistautua palveluun

 • Emme suosittele käyttämään alkoholia, aspiriinia, ibuprofeiinia tai muita kipulääkkeitä 48 tuntiin ennen toimenpidettä
 • Kalaöljyvalmisteet kannattaa lopettaa kaksi viikkoa ennen palveluun tuloa
 • Jos käytät tuotteita, jotka sisältävät Retin A:ta, suosittelemme lopettamaan käytön kuukautta ennen toimenpiteeseen tulemista. Tämä koskee vain kulmien aluetta. Koskee myös tuotteita, jotka sisältävät A-vitamiinia

Paranemisaika

Paranemisaika kestää noin viikon. Tänä aikana sinun tulee välttää hikoilua, saunaa, aurinkoa, kulmameikkiä ja solariumia. Ensimmäisinä päivinä hoidon jälkeen alueelta voi nousta pigmenttiä kudosnesteen mukana pois, tästä syystä tulos näyttää hieman tummemmalta. Tulos vaalenee kuitenkin viikon kuluessa. Kuukauden kuluttua pigmentti on lopullisessa muodossaan ja sen voi vahvistaa. Vahvistuksen jälkeen pigmentointi on valmis.

Esteet toimenpiteelle:

 • Olet alaikäinen
 • Raskaus (tulee olla 6 kk raskaudesta)
 • Imetys (tulee olla 6 kk imettämättä)
 • Käytät verenohennuslääkkeitä
 • Mikäli sinulla on jatkuva kortisonilääkitys
 • Sinulla on Roaccuttan lääkitys (viimeisimmästä lääkityksestä tulee olla 12 kk; arpeutumisriski)
 • Syöpä
 • Keloidi ja muu arven liikakasvu
 • HIV, AIDS, hepattiitti sairaudet, keltatauti, verenvuototauti ja epilepsia
 • Yläkasvojen botuliinihoidoista täytyy olla vähintään kaksi viikkoa aikaa
 • Huulten täytöstä tulee olla kulunut 4 vk ennen micropigmentointia
 • Mikäli sinulla on jokin ihosairaus, tiedustelethan soveltuvuutesi asiantuntijoiltamme

Mikäli epäilet kosmetiikka-allergiaa tai sinulle on tullut kosmetiikkatuotteista allergisia reaktioita, on allergiatesti mahdollista tehdä. Testissä esim. korvan taakse tai hiusrajaan tehdään kevyt raapaisu pigmentointiterällä ja siihen viedään testattavaa tuotetta. Mikäli reaktiota ei ilmene 48 tunnin kuluessa, voi pigmentoinnin tehdä.