InLei Filler – Ripsien kestotaivutus

InLei Filler ei vain taivuta ripsiäsi kauniiseen kaareen, vaan tutkitusti hoitaa ja ravitsee ripsiä, tehden niistä kiiltävät ja paksummat – se on innovatiivisesti ravitseva ja tukeva hoito yhdessä kokonaisuudessa. InLei on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus, joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia.

InLei kestotaivutuksen salaisuus on hoidon viimeisessä vaiheessa käytettävä Filler 3-hoitoaine. Tämä aine imeytyy ripsiin hellävaraisesti kiinnittyen karvan omiin keratiinikuituihin. Filler 3 edistää ripsien keratinosyyttin jakautumista, jolloin ripset vahvistuvat ja paksuuntuvat. Hoito ravitsee ripsiä karvatupesta asti, joten vaikutus ripsissä säilyy usean kuukauden ajan hoidon jälkeen.

InLei Filler on tällähetkellä maailman ainut kliinisesti testattu käsittely luonnonripsien tuuhentamiseksi. InLein lupaukset perustuvat tutkittuun tietoon. Kaikki InLei -linjan tuotteet on valmistettu Italiassa.

InLei takaa sinulle:

  • Ripsien halkaisijan kasvun 24% ( 3:n käsittelykerran jälkeen)
  • Ripsien kasvusuunnan nousun juuresta jopa 31% (1. käsittelyn jälkeen)

Taivutustulos ripsissä kestää 3-7 viikkoa luonnonripsien uusiutumisnopeudesta riippuen, mutta hoitavat vaikutukset säilyvät jopa puoli vuotta. Parhaimpaan tulokseen päästään kuukauden välein tehtävällä sarjahoidolla.

Kestotaivutus 75 €
Kestotaivutus + väri 85 €
Kulmien laminointi sis. värin 85 €
Kestotaivutus ja kulmien laminointi 120 €