InLei Filler – Ripsien Kestotaivutus

InLei Filler ei vain taivuta ripsiäsi kauniiseen kaareen, vaan tutkitusti hoitaa ja ravitsee ripsiä, tehden niistä kiiltävät ja paksummat – se on innovatiivisesti ravitseva ja tukeva hoito yhdessä kokonaisuudessa. InLei on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus, joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia.

InLei kestotaivutuksen salaisuus on hoidon viimeisessä vaiheessa käytettävä Filler 3-hoitoaine. Tämä aine imeytyy ripsiin hellävaraisesti kiinnittyen karvan omiin keratiinikuituihin. Filler 3 edistää ripsien keratinosyyttin jakautumista, jolloin ripset vahvistuvat ja paksuuntuvat. Hoito ravitsee ripsiä karvatupesta asti, joten vaikutus ripsissä säilyy usean kuukauden ajan hoidon jälkeen.

InLei Filler on tällähetkellä maailman ainut kliinisesti testattu käsittely luonnonripsien tuuhentamiseksi. InLein lupaukset perustuvat tutkittuun tietoon. Kaikki InLei -linjan tuotteet on valmistettu Italiassa.

InLei takaa sinulle:

  • Ripsien halkaisijan kasvun 24% ( 3:n käsittelykerran jälkeen)
  • Ripsien kasvusuunnan nousun juuresta jopa 31% (1. käsittelyn jälkeen)

Taivutustulos ripsissä kestää 3-7 viikkoa luonnonripsien uusiutumisnopeudesta riippuen, mutta hoitavat vaikutukset säilyvät jopa puoli vuotta. Parhaimpaan tulokseen päästään kuukauden välein tehtävällä sarjahoidolla.

Yumi™Lashes -Ripsien Kestotaivutushoito

Luonnollisen kauniit, pitkät ja kaarevat ripset

Yumi™Lashes syntyi vuonna 2008 ja se on siitä lähtien saanut paljon tunnustusta ympäri maailman. Yumi™Lashes on vaihtoehto ripsipidennyksille ja irtoripsille. Taivutus korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä.

Yumi™Lashes on hoito, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä. Käsittelyssä käytettävät huolellisesti valitut aktiiviaineet, kuten seerumin D-pantenoli ja keratiini, hellivät ja suojaavat luonnollisia silmäripsiä. Et tarvitse ripsipidennyksiä.

Ripsien kestotaivutus
Kestotaivutus 70 €
Kestotaivutus + väri 80 €
Kulmien laminointi sis. värin 80 €
Kestotaivutus ja kulmien laminointi 120 €

Toteutamme palvelun liikkeeltä löytyvillä tuotteella. Molempien merkkejen muotteja on aina saatavilla.

VARAA AIKA