Mitä täyteainehoidot ovat ja mihin niitä käytetään?

Täyteainehoidoilla voi korjata syviä juonteita ja kasvojen muuttuneita piirteitä. Hoidolla voidaan ehostaa ja muuttaa kasvojen piirteitä, sekä ongelmakohtia. Täyteaineilla voidaan täyttää ja muotoilla myös huulia.
Hyaluronihappo injektoituna tasapainottaa ja parantaa ihon elastisuutta, kosteustasapainoa, sävyä, sekä tekee siitä pehmeämmän.
Käytössämme on Fillmed -tuoteperheen täyteaineet.

Mitä hyaluronihappo on?

Hyaluronihappo on sokerimolekyyli, jota esiintyy kaikkialla luonnossa, myös ihmisessä. Se pitää ihon nuoren näköisenä ja kimmoisana sitomalla itseensä vettä. Ikääntyessä luontaisen hyaluronihapon määrä vähenee ja iho menettää kosteutta ja kimmoisuuttaan. Käytössämme olevat täyteaineet ovat laadukkaita ja tutkittuja hyaluronihappotäyteaineita, jotka ovat täydellisesti elimistössä hajoavia eivätkä sisällä eläinperäisiä ainesosia. Hyaluronihapon vaikutus ei ole lopullinen, vaan se poistuu vähitellen kehosta. Täyteainehoidon kesto vaihtelee muutamasta kuukaudesta jopa vuoteen riippuen hoidetusta alueesta ja täyteaineesta.

Täyteainehoito ei vaadi erityistä valmistautumista, mutta mustelmariskiä voit minimoidaa alla mainituilla asioilla:

 • Tulehduskipulääkkeet tauolle 2-3 päivää ennen hoitoa
 • Omega3- ja kalanmaksaöljyvalmisteet tauolle 14 päivää ennen hoitoa
 • Tupakointia ja alkoholia vältettävä juuri ennen hoitoa
 • Turvotus ja mustelmat ovat normaaleja reaktioita täyteainehoidon jälkeen

Huulten täyttö ja muotoilu

Toimenpiteessä täyteainetta injektoidaan suunnitellusti huuliin ja huulirajaan. Näin saadaan korjattua mahdollista epäsymmetriaa ja samalla huulten koko kasvaa ja huuliraja korostuu.

Toimenpide toteutetaan asiakkaan toiveiden ja tekijän ammatillisen näkemyksen mukaan. Suomen suosituimpien pistostyylien joukkoon on rantautunut Russian Lips -tyyli. Russian Lips -tyylillä saadaan kauniisti korostettua amorinkaarta ja tuotua näyttävästi, mutta luonnollisesti huulta esille. Russian Lips- muotoilulla saadaan huulen pinta-alaa nostettua ja tämän avulla päästään pienillä täyteainemäärillä näyttävänkin lopputuloksen. Jokainen täyteainehoitajamme on kouluttautunut useilla koulutuksilla ja pystyy näin ollen toteuttamaan turvallisesti, mutta kauniisti Russian Lips huulet. Tämä tyyli sopii kaikille!

Toimenpide Huulten täyteainehoidot
Anestesia Voidepuudutus
Operaation kesto 30-60 min
Tekijät Inejektiohoitajat
Hinta 179-275 €
Osamaksu Klarna ja Svea-lasku

Kyynelurien täyttö

Kyynelurat kulkevat silmien sisäreunoista kohti poskea. Koska silmänympärysiho on hyvin ohut, ihon läpi kuultavat verisuonet tekevät usein silmänalusihosta tumman. Kuopalla olevat silmät vanhentavat ilmettä huomattavasti. Kyynelurien täyteainehoidolla häivytetään kuoppaisuutta ja näin ollen varjot silmien alta tasoittuvat.

Toimenpide Kyynelurien täyteainehoito
Anestesia Ei tarvetta
Operaation kesto 30-60 min
Tekijät Injektiohoitajat
Hinta 350 €
Osamaksu Klarna ja Svea-lasku

Nenän muotoilu täyteaineella

Täyteaineilla tehtävä veitsetön nenän kaaren korjaus. Nenän muotoilu on helppo ja nopea toimenpide, joka ei vaadi erityisiä toimenpiteitä ja toipuminen on nopea. Nenän muotoilulla voidaan korjata seuraavia esteettisiä ongelmia:

 • Nenän epäsymmetrian hoito
 • Nenänpään virheiden korjaus mm. nenänpään kohotus
 • Nenänselän muodon parantaminen
 • Nenätyven korjaus
 • Kuhmujen ja epätasaisuuden korjaaminen
Toimenpide Nenän muotoilu täyteaineella
Anestesia Ei tarvetta
Operaation kesto 30-60 min
Tekijät Alina Belinda Anna Vilma Tamarah
Hinta 350 €
Osamaksu Klarna ja Svea-lasku

Kasvojen täyteainehoidot

Täyteainehoidot sopivat erinomaisesti kasvojen muotoiluun ja maltilliseen kohotukseen. Usein keskikasvojen aluetta muotoillaan ja/tai kohotetaan kaksivaiheisesti. Aluksi ryhdistetään ja kohotetaan kevyesti poskia. Poskien kohotessa myös nenän ja suun väliset nasolabiaalipoimut tasoittuvat jonkin verran. Jos nasolabiaalijuonteet ovat syvät, ne täytetään saman vastaanoton aikana. Kasvoilta saadaan täyteainehoidolla häivytettyä esimerkiksi nasolabiaali- ja marionettijuonteita.

Toimenpide Kasvojen täyteainehoidot
Anestesia Ei tarvetta
Operaation kesto 30-60 min
Tekijät Alina Belinda
Vilma Anna Tamarah Ripsa
 Hinta 429 €
Osamaksu Klarna ja Svea-lasku

Lisäampulli 199 € 

Leuan ja leukalinjan muotoilu täyteaineella

Täyteaineella muotoillaan leukaa, sen kärkeä tai koko leukalinjaa. Palvelulla pystytään korjaamaan epäsymmetriaa ja tuoda linjakkuutta koko leuan alueelle.

Toimenpide Leaun ja leukalinjan
muotoilu täyteaineella
Anestesia Ei tarvetta
Operaation kesto 30-60 min
Tekijät Alina Anna Tamarah
Vilma Belinda Ripsa
 Hinta 275-690 €
Osamaksu Klarna ja Svea-lasku

Hoidon kulku

Hoito aloitetaan usein alueen puudutuksella.

Täyteainehoidon alussa pistoshoitajasi kysyy toiveesi ja odotuksesi hoidon suhteen. Tämän jälkeen hän kertoo, kuinka pystyy auttamaan ja käydään toimenpidettä yhdessä läpi.

Toimenpiteen alkaessa hoidettava alue puhdistetaan ja täyteainetta injektoidaan haluttuun kohtaan. Ihoa rikottaessa on aina mahdollista, että pistoskohtien alueelle muodostuu verenpurkaumia ja turvotusta. Kylmää voi pitää alueella mustelmariskin vähentämiseksi. Mustelmariskin vuoksi hoitoa ei kannata ajoittaa esimerkiksi juuri ennen tärkeää tapaamista. Turvotusta ja mustelmia voidaan vähentää kylmähauteella.

Hoidon päätteeksi injektiohoitajan kanssa käydään yhdessä läpi jälkihoito-ohjeet.

Toimenpide ei ole mahdollinen mikäli:

 • Olet raskaana tai imetät
 • Yleinen huono terveydentila
 • Tulehdus hoitoalueella
 • Lääkeaineallergiat (tavallista suurempi herkkyys allergisoitua lääkeaineille)
 • Aktiivinen herpes on este toimenpiteelle, mikäli sinulla on herpestaipumusta suosittelemme hakemaan estolääkityksen apteekista ennen toimenpidettä
 • Sinulla on ollut viimeisen 6 kk aikana käytössä isotretinoiinikuuri