Mitä täyteainehoidot ovat ja mihin niitä käytetään?

Täyteainehoidoilla voi korjata syviä juonteita ja kasvojen muuttuneita piirteitä. Hoidolla voidaan ehostaa ja muuttaa kasvojen piirteitä, sekä ongelmakohtia. Täyteaineilla voidaan täyttää ja muotoilla myös huulia.

Hyaluronihappo injektoituna tasapainottaa ja parantaa ihon elastisuutta, kosteustasapainoa, sävyä, sekä tekee siitä pehmeämmän.

Käytössämme on Revolax tuoteperheen täyteaineet.

Mitä hyaluronihappo on?

Hyaluronihappo on sokerimolekyyli, jota esiintyy kaikkialla luonnossa, myös ihmisessä. Se pitää ihon nuoren näköisenä ja kimmoisana sitomalla itseensä vettä. Ikääntyessä luontaisen hyaluronihapon määrä vähenee ja iho menettää kosteutta ja kimmoisuuttaan. Käytössämme olevat täyteaineet ovat laadukkaita ja tutkittuja hyaluronihappotäyteaineita, nämä ovat täydellisesti elimistössä hajoavia eivätkä sisällä eläinperäisiä ainesosia. Hyaluronihapon vaikutus ei ole lopullinen vaan se poistuu vähitellen kehosta. Täyteainehoidon kesto vaihtelee muutamasta kuukaudesta jopa vuoteen, riippuen hoidetusta alueesta ja täyteaineesta.

Huulten täyttö ja muotoilu

Toimenpiteessä täyteainetta injektoidaan suunnitellusti huuliin ja huulirajaan. Näin saadaan korjattua mahdollista epäsymmetriaa ja samalla huulten koko kasvaa ja huuliraja korostuu.

Toimenpide toteutetaan asiakkaan toiveiden ja tekijän ammatillisen näkemyksen mukaan. Suomen suosituimpien pistostyylien joukkoon on rantautunut Russian Lips -tyyli. Russian Lips -tyylillä saadaan kauniisti korostettua amorinkaarta ja tuotua näyttävästi, mutta luonnollisesti huulta esille. Russian Lips- muotoilulla saadaan huulen pinta-alaa nostettua ja tämän avulla päästään pienillä täyteainemäärillä näyttävänkin lopputuloksen. Jokainen täyteainehoitajamme on kouluttautunut useilla koulutuksilla ja pystyy näin ollen toteuttamaan turvallisesti, mutta kauniisti Russan Lips huulet. Tämä tyyli sopii kaikille!

Huulten täyteainehoidot 1 ml 250 €
Huulten täyteainehoidot 0,5 ml 149 €
Huulten täyteainehoidot JUVÉDERM® 1 ml 390 €
Huulten täyteainehoidot JUVÉDERM® 0,55 ml 290 €
Ienhymyn korjaus 290 €
Lisäampulli 190 €

Lisäampulli ja muut mahdolliset tarjoukset eivät koske JUVÉDERM®-tuoteperhett

Kyynelurien täyttö

Kyynelurat kulkevat silmien sisäreunoista kohti poskea. Koska silmänympärysiho on hyvin ohut, ihon läpi kuultavat verisuonet tekevät usein silmänalusihosta tumman. Kuopalla olevat silmät vanhentavat ilmettä huomattavasti. Kyynelurien täyteainehoidolla häivytetään kuoppaisuutta ja näin ollen varjot silmien alta tasoittuvat.

Kyynelurien täyttö 350 €

Nenän muotoilu täyteaineella

Täyteaineilla tehtävä veitsetön nenän kaaren korjaus. Nenän muotoilu on helppo ja nopea toimenpide, joka ei vaadi erityisiä toimenpiteitä ja toipuminen on nopea. Nenän muotoilulla voidaan korjata seuraavia esteettisiä ongelmia:

 • Nenän epäsymmetrian hoito
 • Nenänpään virheiden korjaus mm. nenänpään kohotus
 • Nenänselän muodon parantaminen
 • Nenätyven korjaus
 • Kuhmujen ja epätasaisuuden korjaaminen

Nenän muotoilu täyteaineella 350 €

Kasvojen täyteainehoidot

Täyteainehoidot sopivat erinomaisesti kasvojen muotoiluun ja maltilliseen kohotukseen. Usein keskikasvojen aluetta muotoillaan ja/tai kohotetaan kaksivaiheisesti. Aluksi ryhdistetään ja kohotetaan kevyesti poskia. Poskien kohotessa myös nenän ja suun väliset nasolabiaalipoimut tasoittuvat jonkin verran. Jos nasolabiaalijuonteet ovat syvät, ne täytetään saman vastaanoton aikana. Kasvoilta saadaan täyteainehoidolla häivytettyä esimerkiksi nasolabiaali- ja marionettijuonteita.

Kasvojen täyteainehoidot 390 €
Poskien muotoilu 390 €
Lisäampulli 190 €

Leuan ja leukalinjan muotoilu täyteaineella

Täyteaineella muotoillaan leukaa, sen kärkeä tai koko leukalinjaa. Palvelulla pystytään korjaamaan epäsymmetriaa ja tuoda linjakkuutta koko leuan alueelle.

Leuankärjen muotoilu 250 €
Leuan ja leukalinjan muotoilu 690 €
Lisäampulli 190 €

Hoidon kulku

Hoito aloitetaan usein alueen puudutuksella.

Täyteainehoidon alussa pistoshoitajasi kysyy toiveesi ja odotuksesi hoidon suhteen. Tämän jälkeen hän kertoo, kuinka pystyy auttamaan ja käydään toimenpidettä yhdessä läpi.

Toimenpiteen alkaessa hoidettava alue puhdistetaan ja täyteainetta injektoidaan haluttuun kohtaan. Ihoa rikottaessa on aina mahdollista, että pistoskohtien alueelle muodostuu verenpurkaumia ja turvotusta. Kylmää voi pitää alueella mustelmariskin vähentämiseksi. Mustelmariskin vuoksi hoitoa ei kannata ajoittaa esimerkiksi juuri ennen tärkeää tapaamista. Turvotusta ja mustelmia voidaan vähentää kylmähauteella.

Hoidon päätteeksi injektiohoitajan kanssa käydään yhdessä läpi jälkihoito-ohjeet.

Toimenpide ei ole mahdollinen mikäli:

 • Olet raskaana tai imetät
 • Yleinen huono terveydentila
 • Tulehdus hoitoalueella
 • Hermostosairaudet
 • Lääkeaineallergiat (tavallista suurempi herkkyys allergisoitua lääkeaineille)
 • Aktiivinen herpes on este toimenpiteelle, mikäli sinulla on herpestaipumusta suosittelemme hakemaan estolääkityksen apteekista ennen toimenpidettä