Volyymiripset ja ripsihuollot Tampereen keskustassa

Palveluvalikoimaamme kuuluvat mm. volumeripset, ripsienpidennykset ja ripsihuollot.

Ripsienpidennyksillä saadaan tehtyä pituutta ja tuuheutta omiin luonnonripsiin. Pidennyskuidut asennetaan luonnonripseen siihen tarkoitetulla liimalla, ja pidennys tippuu luonnonripsen mukana kasvaessaan. 

Volumeripset 

Yksittäinen volumekuitu on ohut, ohuempi kuin mitä oma luonnonripsen paksuus on. Volumekuiduista tehdään käsin 2-5 kuidun suuruisia viuhkoja, jotka liimataan aina yhteen omaan luonnonripseen kiinni.  Volumeilla voidaan määrittää lopputuloksesta luonnollinen tai näyttävä riippuen kuinka suuria viuhkoja tehdään. 

Volumeripsien suosio on kasvanut vuosien aikana niiden pysyvyyden sekä monipuolisuuden vuoksi – niillä pystytään muotoilemaan paljon paremmin asiakkaan omaa silmää kauniisti korostaviksi ja niillä voidaan saada aikaan joko luonnollinen ja pehmeä tyyli tai näyttävämpi ja tuuhea ripsirivi.

Ripsienpidennykset volyymi
Ripsienpidennys volyymi 120.00 €
Pikahuolto volyymi 60min 62.00 €
Ripsihuolto volyymi 75min 75.00 €
Ripsihuolto volyymi 90min 89.00 €

Klassiset ripset 

Klassinen kuitu on paksumpi kuin volumekuitu tai oma luonnonripsi. Klassisissa pidennyksissä yksittäinen kuitu laitetaan yhteen omaan luonnonripseen. Näin lopputulos on hieman kevyemmän oloinen, jopa ripsivärimäinen.  

Ripsienpidennykset klassinen
Ripsienpidennys klassinen 90.00 €
Pikahuolto klassinen 45min 50.00 €
Ripsihuolto klassinen 60 min 60.00 €

Hybridi ripset

Hybridipidennyksissä luonnonripsiin asennetaan klassisia kuituja sekä volumeviuhkoja. Näin saadaan aikaiseksi luonnollisen tai rikkonaisen näyttävä lopputulos. 

Hybridipidennykset
Ripsienpidennys hybridi 120.00 €
Pikahuolto hybridi 60min 62.00 €
Ripsihuolto hybridi 75min 75.00 €
Ripsihuolto hybridi 90min 89.00 €

Huolto 

Huoltoväli pidennyksissä on yksilöllinen ja riippuen onko kyseessä klassiset vai volumeripset ja kuinka näyttävät ripset haluaa3-3,5 viikon huoltoväli on ihanteellisin – näin pidennykset pysyvät siistinä pitkään ja saat aina halutun lopputuloksen. Myös huollon pituus määrittää kuinka viimeisteltyä lopputulos on. 

Suositellut huoltoajat: 

2 vk – 45min klassinen/60min pikahuolto volume
3 vk – 60min klassinen/ 75min volumehuolto
4–4,5vk – 60min klassinen/90min volumehuolto
Yli 5vk – 120min volumehuolto tai uudet pidennykset 

Ripsien kasvusykli on 2-3kk ja vuodenajasta riippuen ripsiä tippuu enemmän ja uusia ripsiä kasvaa tilalle. Siksi olisi hyvä 2-3kk välein käydä pidemmässä ripsihuollossa, jossa laitetaan mahdollisimman moneen ripseen pidennys. Näin varmistetaan myös, että pidennykset pysyvät pitempään siistimpänä.