Skinbooster-hoito on tarkoitettu ihon syväkosteuttamiseen, kiinteyttämiseen, heleyttämiseen ja ihon tekstuurin parantamiseen. Hoidossa ihoon ruiskutetaan kevyttä hyaluronihappogeeliä. Hyaluronihappo kerää ympärilleen runsaasti kosteutta. Ihon pinta tasoittuu silminnähden.

Skinbooster-hoidon kymmenet pienet neulanpistot herättävät ihon fibroblastisolut tuottamaan uutta kollageenia ja elastiinia. Siksi ihon kiinteytyminen ja tasoittuminen jatkuvat vielä pitkään skinbooster-sarjahoidon päätyttyä.

Skinbooster-hoitoa kutsutaan yleisesti myös biorevitalisaatioksi tai biorevitalisaatiohoidoksi.

Tarkoituksena on parantaa ennen kaikkea ihon tekstuuria ja rakennetta sekä stimuloida ihoa uudistumaan.

Skinbooster-hoito tehdään yleensä laajoille ihoalueille, ja toimenpiteenä se muistuttaa mesoterapiaa. Myös huulet hyötyvät  skinboosterista. Huulten syväkosteuttamiseen ja kevytmuotoiluun voi joskus riittää yksikin hoitokerta.

HOITOALUEET

Keski- ja alakasvot

Keski- ja alakasvoille tehty skinbooster-sarjahoito parantaa ihon laatua ja ulkonäköä. Iho kiinteytyy ja heleytyy. Leukalinja napakoituu kevyesti, ja ihon pinta tasoittuu. Skinbooster-hoito tasoittaa ja korjaa kevyesti myös aknearpia.

Skinbooster-hoidon jälkeen

  • iho on aiempaa pehmeämpi ja tasaisempi
  • ihon pintarypyt ovat madaltuneet tai jopa hävinneet
  • iho näyttää ja tuntuu aiempaa kiinteämmältä
  • iho on kirkas, heleä ja tasaisen värinen
  • iho on syväkosteutunut
  • mahdolliset aknearvet eivät enää näy yhtä selvästi kuin aiemmin

Välittömästi hoidon päätyttyä ihossa näkyy pieniä kohoumia. Nämä hyaluronihappokohoumat häviävät hoitoa seuraavien tuntien kuluessa.

Huulet

Skinbooster-käsittely sopii huulten kevytmuotoiluun. Kevytmuotoilussa keskitytään korjaamaan huulissa näkyviä ikääntymismuutoksia: karheutta, kuivuutta, epäsymmetriaa, huulirajan epäselkeyttä. Pieniä marionettijuonteitakin on mahdollista tasoittaa skinbooster-hoidolla, kun hoidon tekijä käyttää oikeanlaista pistostekniikkaa.

Erityisen hyvin skinbooster-käsittely sopii ylähuulen pystyryppyjen tasoittamiseen.

Kaula, dekoltee ja kämmenselät

Skinbooster-hoito tehdään useimmiten kasvoille tai kaulan iholle. Toimenpide sopii erinomaisesti myös dekolteen eli rintakehän ihon tasoittamiseen ja nuorentamiseen. Skinbooster-käsittely sopii myös kämmenselkien ensimmäisten ikääntymismuutosten korjaamiseen.

Lähde: https://finnestetiikka.fi/palvelut/skinbooster/