Leuan ja leukalinjan muotoilu täyteaineella

Täyteaineella muotoillaan leukaa, sen kärkeä tai koko leukalinjaa. Palvelulla pystytään korjaamaan epäsymmetriaa ja tuoda linjakkuutta koko leuan alueelle. Leuan täyteainehoidolla voidaan saada kasvoihin linjakkuutta. Toiset toivovat kasvoihin maskuliinisuutta, kun taas toiset feminiinisyyttä, molempia saadaan korostettua leuan ja leukalinjan täyteainehoidoilla.

ToimenpideLeaun ja leukalinjan
muotoilu täyteaineella
AnestesiaEi tarvetta
Operaation kesto30-60 min
TekijätInjektiohoitajat
 Hinta275-690 €
OsamaksuKlarna ja Resurs Bank

Hoidon kulku

Täyteainehoidon alussa pistoshoitajasi kysyy toiveesi ja odotuksesi hoidon suhteen. Tämän jälkeen hän kertoo, kuinka pystyy auttamaan ja käydään toimenpidettä yhdessä läpi.

Toimenpiteen alkaessa hoidettava alue puhdistetaan ja täyteainetta injektoidaan haluttuun kohtaan. Ihoa rikottaessa on aina mahdollista, että pistoskohtien alueelle muodostuu verenpurkaumia ja turvotusta. Kylmää voi pitää alueella mustelmariskin vähentämiseksi. Mustelmariskin vuoksi hoitoa ei kannata ajoittaa esimerkiksi juuri ennen tärkeää tapaamista. Turvotusta ja mustelmia voidaan vähentää kylmähauteella.

Hoidon päätteeksi injektiohoitajan kanssa käydään yhdessä läpi jälkihoito-ohjeet.

Toimenpide ei ole mahdollinen mikäli:

  • Olet raskaana tai imetät
  • Yleinen huono terveydentila
  • Tulehdus hoitoalueella
  • Lääkeaineallergiat (tavallista suurempi herkkyys allergisoitua lääkeaineille)
  • Aktiivinen herpes on este toimenpiteelle, mikäli sinulla on herpestaipumusta suosittelemme hakemaan estolääkityksen apteekista ennen toimenpidettä
  • Sinulla on ollut viimeisen 6 kk aikana käytössä isotretinoiinikuuri