Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Masterclass koulutuksessa keskitytään keskikasvojen muotoiluun ja kohotukseen. Pääset myös perehtymään poskien muotoiluun täyteaineella ja nasolaabiaalijuonteiden täyttöön. Poskien muotoilulla saadaan aikaan upea contour-efekti, joka on noussut suureen suosioon. Myös ikääntyville kasvoille keskikasvojen muotoilulla saadaan kohottava vaikutus, joka tuo takaisin menetettyä täyteläisyyttä nuorekkuutta. Kohotuksella päästään häivyttämään myös nasolabiaalijuonteita jotka tekevät usein epämieluisaa väsynyttä ja vihaista yleisilmettä.

Koulutuksemme kestää päivän ja on kaksiosainen. Aloitamme teoreettisella osiolla, jossa käymme läpi mm. kasvojen anatomiaa, yleisiä käytäntöjä sekä aseptiikkaa, toimenpiteisiin mahdollisesti liittyviä riskejä. Pääpaino on päivän workshop-osuudella, jonka aikana koulutettavat tekevät toimenpiteitä kouluttajan ohjauksella. Jokainen koulutettava pääsee tekemään mahdollisimman monta mallityötä.

Koulutuksissa käytettävät täyteaineet ja koulutusmallit tulevat BB Estheticsin kautta. Koulutuksissa sinua kouluttaa aina vähintään kaksi esteettisen alan ammattilaista.

Tähän koulutukseen voit osallistua, mikäli olet käynyt täyteaineiden peruskurssin.

Koulutuksen jälkeen sinulla on mahdollisuus tulla harjoittelemaan ammattilaistemme avustuksella BB Estheticsille, tällöin vastaat itse mallien järjestämisestä.

Koulutuksen kesto 4 h (varauduthan päivän venymiseen)

Koulutuksistamme saa aina virallisen todistuksen.

Täyteaineena koulutuksissa käytämme Revolax-tuoteperheen täyteaineita.

Koulutuksemme on suunnattu alan ammattilaisille.

Ryhmäkoulutus 599 € + alv