Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Täyteainekoulutus Basic

6 marraskuun | 10:00 18:00

Basic koulutuksessa saat pätevyyden hyaluronihappopohjaisten täyteaineiden käyttöön ja opit huultentäytön perusoppeja. Huulten täyttö ja muotoilu ovat tällä hetkellä suosituimpien esteettisten toimenpiteiden kärjessä. Tässä koulutuksessa opit hyödyntämään huulten muotoilun eri tekniikoita.

Toimenpiteen onnistuminen vaatii ammattilaisen näkemystä ja estetiikan tuntemista. Koulutuksessa opit erottelemaan eri tekniikoita ja valitsemaan asiakkaallesi oikean tekniikan.

Koulutuksemme kestää päivän ja on kaksiosainen. Aloitamme teoreettisella osiolla, jossa käymme läpi mm. kasvojen anatomiaa, yleisiä käytäntöjä sekä aseptiikkaa, toimenpiteisiin mahdollisesti liittyviä riskejä. Pääpaino on päivän workshop-osuudella, jonka aikana koulutettavat tekevät toimenpiteitä kouluttajan ohjauksella. Jokainen koulutettava pääsee tekemään mahdollisimman monta mallityötä.

Koulutuksissa käytettävät täyteaineet ja koulutusmallit tulevat BB Estheticsin kautta. Koulutuksissa sinua kouluttaa aina vähintään kaksi esteettisen alan ammattilaista

Koulutuksen jälkeen sinulla on mahdollisuus tulla harjoittelemaan ammattilaistemme avustuksella BB Estheticsille, tällöin vastaat itse mallien järjestämisestä.

Koulutuksistamme saa aina virallisen todistuksen.

Täyteaineena koulutuksissa käytämme Revolax-tuoteperheen täyteaineita.

Koulutuksemme on suunnattu alan ammattilaisille.

Tiedot

Päivämäärä:
6 marraskuun
Aika:
10:00 – 18:00
Hinta:
699€
Kotisivu:
https://bbesthetics.fi/ilmoittaudu-koulutuksiin/

Järjestäjä

BB Esthetics

BB Esthetics

Hämeenkatu 9, 3. krs
Tampere,33100Suomi
+ Google Map