Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Koulutusviikonloppu Peruskoulutus

3 syyskuun | 10:00 17:00

Meillä on ilo kutsua sinut mukaan huikeaan koulutustapahtumaan. Tapahtumassa sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus oppia esteettisen maailman salat yhdessä viikonlopussa! Olet lämpimästi tervetullut oppimaan, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta täyteaineilla työskentelystä, tai vaikka olisitkin jo rautainen alan ammattilainen.

3.9.2022 peruskoulutus:
Päivä alkaa perinpohjaisella paneutumisella täyteaineiden kiehtovaan maailmaan! Tällöin käydään läpi kattava teoria ja pääset harjoittelemaan malliasiakkailla. Pääset tekemään mallille mm. huulia sekä leuantäyttöä. Tutustumme myös keskikasvojen alueelle.

4.9.2022 masterclass -koulutus:
Päivän aikana päästään oppimaan master-tason toimenpiteitä! Pääset oppimaan erikoistoimenpiteitä kuten kasvojen liftaus ja nuorennus täyteaineita hyödyntäen, nenän, ohimoiden sekä kyynelurien täyteainehoidot!

Kouluttajana molempina päivinä toimii kansainvälisesti tunnettu esteettisen alan Lääkäri Siegfried Schmidt yhteistyössä BB Esthetics kanssa. Koulutuskielenä toimii englanti ja tulkkaus paikan päällä mahdollinen.

Kustannukset:
Hinta sinulle: Yksi päivä 999 € + alv tai molemmat päivät hintaan 1599 € + alv.
Koulutuksien hintaan sisältyy päivän aikana käytettävät täyteaineet, mallit sekä ruokailut.
Saat mukaasi kattavan aloituspakkauksen, jotta pääset mahdollisesti heti harjoittamaan uusia oppeja. Aloituspakkaukseen kuuluu 5 kpl opittujen alueiden hoitoihin soveltuvaa täyteainetta. Koulutuksen päätteeksi saat virallisen todistuksen sekä jatkuvan tuen myös koulutuksen jälkeen.

Klarnalla maksaminen onnistuu niin, että lähetämme sinulle maksulinkin, jonka kautta pääset maksamaan Klarnan kautta. Meille tulee heti ilmoitus, kun Maksu on hyväksytty ja voimme varata paikan sinulle koulutuksesta. Tähän maksutapaan tarvitsemme puhelinnumerosi ja tarkan kellonajan, koska pystyt olemaan maksua suorittamassa.

Huomioithan, että koulutuksissamme on paikkoja vain rajoitetusti ja valitsemme osallistujat ilmoittautumisjärjestyksessä

Peruutukset tulee tehdä 24 tuntia ennen koulutuksen alkamista. Peruutusehdot löytyvät täältä.

Tiedot

Päivämäärä:
3 syyskuun
Aika:
10:00 – 17:00
Hinta:
999€
Kotisivu:
https://bbesthetics.fi/ilmoittaudu-koulutuksiin/

Järjestäjä

BB Esthetics