Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Esteettinen Botuliinikoulutus \ HELSINKI

29 heinäkuun | 10:00 18:00

Botuliinikoulutus

Esteettiset botuliinihoidot ovat melko yleisiä pientoimenpiteitä. Botoxia käytetään myös lääketieteellisessä tarkoituksessa esimerkiksi bruksismin (narskuttelu), päänsäryn ja liikahikoilun hoitamisessa. Koulutuksessa saat valmiuden toteuttaa esteettisiä botuliinihoitoja.

Kuka voi osallistua koulutukseen?

Botuliini on lääkeaine, jota saa lain mukaan käyttää vain Suomessa ammattiaan harjoittamaan oikeutetut lääkärit, sekä laillistetut terveydenhuollon ammattihenkilöt, jotka toimivat terveydenhuollon toimintayksikössä lääkärin johdon ja valvonnan alaisena. Botuliinin pistämiseen täytyy saada koulutus laillistetulta lääkäriltä, joka on varmistanut henkilön osaamisen botuliinihoitojen antamiseen. Tästä tulee saada kirjallinen lupa, jonka saat koulutuksessa.

Kustannukset:

Koulutuksen hinta 999 € + alv (sisältää. koulutusmateriaalit, koulutuksessa käytettävät tuotteet, mallit ja koulutuspäivän ruokailu). 

Kouluttaja:
Kouluttajana toimii kansainvälisenä puhujana tunnettu esteettinen lääkäri Siegfried Schmidt yhteistyössä BB Estheticsin kanssa. Koulutuskielenä toimii Englanti. Tulkkaus on koulutuksessa halutessasi mahdollinen.

Tiedot

Päivämäärä:
29 heinäkuun
Aika:
10:00 – 18:00
Hinta:
999€
Kotisivu:
https://bbesthetics.fi/ilmoittaudu-koulutuksiin/

Järjestäjä

BB Esthetics