Dermaplaning

Dermaplaning on hellävarainen ja turvallinen kuorinta, jossa kertakäyttöisellä steriilillä veitsellä kuoritaan velluskarva (vauvakarva) ja epidermiksen uloimman kerroksen kuolleet pintasolut. Kuolleet ihosolut eivät enää suojaa ihoa vaan ovat esteenä tuotteille sekä muille toimenpiteille.
Hoito sopii kaikille niille, jotka haluavat kuoria ja kirkastaa ihoa. Tämä on ihanteellinen hoito niille, joilla on epätasainen iho, aknearpia tai juonteita suun ympärillä.
Hoito tehdään terveelle sekä ehjälle iholle ja sopii herkemmällekin iholle, sillä hoidossa ei käytetä voimakkaita kemikaaleja.
Hellävarainen kemikaaliton tekniikka takaa sen, ettei iho punoita rajusti tai turvota hoidon jälkeen. Kuitenkin pientä punoitusta voi heti hoidon jälkeen ilmetä.

Karva ei kasva paksumpana tai tummempana takaisin, vaan kasvaa 4 viikon kuluessa samanlaiseksi kuin ennen hoitoa.

Alle 3 viikon hoitoväliä ei suositella, sillä ihon uudistumisprosessi kestää 28–35 päivää riippuen henkilön iästä ja elinympäristöstä.

Jälkihoitoa ei ole – voit meikata ja hoitaa ihoasi normaalilla tavallasi heti hoidon jälkeen. Huomaat tuotteiden levittyvän ja imeytyvän ihoon erilaisella, ihanteellisella tavalla.
Kirkkaamman lopputuloksen takaamiseksi suositellaan kemiallista kuorintaa viikkoa ennen dermaplaningiä.

Hoidon esteet:
Aktiivinen tulehdus
Raskaus
Käytät verenohennuslääkkeitä
Mikäli sinulla on jatkuva kortisonilääkitys
Sinulla on Roaccuttan lääkitys (viimeisimmästä lääkityksestä tulee olla 12kk; arpeutumisriski)
Syöpä
Keloidi ja muu arven liikakasvu
HIV, AIDS, hepattiitti sairaudet, keltatauti, verenvuototauti ja epilepsia
Mikäli sinulla on jokin ihosairaus, tiedustelethan soveltuvuutesi asiantuntijoiltamme

Dermaplading kasvoille 89 €
Dermaplading kasvoille ja kaulalle 99 €

Medicalia- ja BioRePeelCl3 -kemiallinen kuorinta

Kemiallisilla kuorinnoilla on ihon hyvinvointia lisääviä ominaisuuksia ja ne sopivat kaikille ihotyypeille. Erinomainen kasvohoito akneiholle, kuivalle, pigmentoituneelle ja herkälle iholle. Hoitotuloksena heleä, hyvinvoiva ja kirkas iho.

Medicalia –kuorinta on orgaaninen sarja, jonka happojen pH-arvo on 2.0. Sarjassa on 4 eri vahvuista happoa, joka valitaan ihon kunnon sekä lopputuloksen mukaan. Tämä sarja sopii parhaiten herkälle, kuivalle ja rasvoittuvalle iholle.

BioRePeelCl3 on TCA –pohjainen happokuorinta, joka sopii parhaiten akneiholle, pigmentaatiomuutoksille ja ikääntyvälle iholle. Siinä on kuorivia sekä hoitavia ainesosia, jotka parantavat ihon kuntoa sekä lieventävät ihossa olevia ongelmia.
BioRePeelCl3 –happo sopii tehtäväksi mikroneulauksen yhteydessä, mikäli toivoo arpien häivyttämistä ja ihon kiinteyden parantamista.

Kemialliset kuorinnat tehdään yleensä sarjahoitona, vaikka tuloksia on havaittavissa jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Ammattilainen kanssa voit keskustella kumpi kuorinnoista sopii sinulle parhaiten.

Hoidon esteet:

– Aktiivinen huuliherpes
– Aknelääkitys; Roaccutan-kuurin loppumisesta tulee olla kulunut 6 kk.
– Tetrasykliinilääkitys vaatii lääkärin konsultaation, ei ole muuten este
– Raskaus
– Ihotyypit, jotka vaativat erityistä huomaavaisuutta: atooppinen iho, erittäin kuiva iho, allerginen ja hyvin reaktiivinen iho; näissä tapauksissa iho saattaa reagoida normalia voimakkaammin ja ihoon voi ilmestyä jopa vuorokautta myöhemmin voimakkaan punaisia laikkuja, iho saattaa hilseillä vielä viikon verran kuorintojen jälkeen. Riittävä rasvaaminen oikeilla tuotteilla ja ihon suojaaminen lievittävät reaktiota

Kemiallinen kuorinta 129,00 €
Sarjahoito 299,00 €

Mikroneulaus

Mikroneulaus on tehokas hoito ihon ikääntymisen, arpien, pigmenttimuutosten ja kuivan ihon hoitoon. Tämä perustuu ihon kollageenitasojen ja elastiinisäikeiden herättelyyn. Mikroneulaus on ei-kirurginen toimenpide, jolla muodostetaan steriilien neulojen avulla mikrokanavia epidermikseen ja dermikseen, joista hoidossa käytettävät tuotteet kulkeutuvat ihoon paremmin. Hoitoa voidaan tehdä kasvoille, että vartalolle.

Mikroneulaus ei vahingoita tai riko ihon pintaa. Mikroneulaus tekee saman työn kuin laser ja muut kuorivat hoidot lisäämällä kollageenin tuotantoa vahingoittamatta ihon pintaa.

Ihon pinta uudistuu asiakkaan ihosta ja iästä riippuen noin kuukaudessa, kun taas uuden kollageenin rakentuminen ihossa vie 5–8 viikkoa. Hoidon lopulliset tulokset eivät siis näy välittömästi vaan vaatii aikaa. Hoitotarpeesta, ihosta ja iästä riippuen seuraava mikroneulaushoito on hyvä ajoittaa 1–2 kk päähän ensimmäisestä hoidosta. Tekijän kanssa keskustellaan hoitojen määrästä sekä hoitovälistä. Jopa 2–4 hoitokerralla saavutetaan loistavia tuloksia.

Mikroneulaus
Kasvot 179,00 €
Kasvot ja kaula 199,00 €
Kemiallinen kuorinta neulauksen yhteydessä 99,00 €