Dermaplaning

Dermaplaning on hellävarainen ja turvallinen kuorinta, jossa kertakäyttöisellä steriilillä veitsellä kuoritaan velluskarva (vauvakarva) ja epidermiksen uloimman kerroksen kuolleet pintasolut. Kuolleet ihosolut eivät enää suojaa ihoa vaan ovat esteenä tuotteille sekä muille toimenpiteille.
Hoito sopii kaikille niille, jotka haluavat kuoria ja kirkastaa ihoa. Tämä on ihanteellinen hoito niille, joilla on epätasainen iho, aknearpia tai juonteita suun ympärillä.
Hoito tehdään terveelle sekä ehjälle iholle ja sopii herkemmällekin iholle, sillä hoidossa ei käytetä voimakkaita kemikaaleja.
Hellävarainen kemikaaliton tekniikka takaa sen, ettei iho punoita rajusti tai turvota hoidon jälkeen. Kuitenkin pientä punoitusta voi heti hoidon jälkeen ilmetä.

Karva ei kasva paksumpana tai tummempana takaisin, vaan kasvaa 4 viikon kuluessa samanlaiseksi kuin ennen hoitoa.

Alle 3 viikon hoitoväliä ei suositella, sillä ihon uudistumisprosessi kestää 28–35 päivää riippuen henkilön iästä ja elinympäristöstä.

Jälkihoitoa ei ole – voit meikata ja hoitaa ihoasi normaalilla tavallasi heti hoidon jälkeen. Huomaat tuotteiden levittyvän ja imeytyvän ihoon erilaisella, ihanteellisella tavalla.
Kirkkaamman lopputuloksen takaamiseksi suositellaan kemiallista kuorintaa viikkoa ennen dermaplaningiä.

Hoidon esteet:
Aktiivinen tulehdus
Raskaus
Käytät verenohennuslääkkeitä
Mikäli sinulla on jatkuva kortisonilääkitys
Sinulla on Roaccuttan lääkitys (viimeisimmästä lääkityksestä tulee olla 12kk; arpeutumisriski)
Syöpä
Keloidi ja muu arven liikakasvu
HIV, AIDS, hepattiitti sairaudet, keltatauti, verenvuototauti ja epilepsia
Mikäli sinulla on jokin ihosairaus, tiedustelethan soveltuvuutesi asiantuntijoiltamme

Dermaplading kasvoille 89 €
Dermaplading kasvoille ja kaulalle 99 €

Kasvohoito – Medicalia Kemiallinen Kuorinta

Orgaanisilla hapoilla on ihon hyvinvointia lisääviä ominaisuuksia ja kemialliset kuorinnat sopivat kaikille ihotyypeille. Erinomainen kasvohoito akneiholle, kuivalle, pigmentoituneelle ja herkälle iholle. Hoitotuloksena heleä, hyvinvoiva ja kirkas iho.

Kasvohoidot ja kemialliset kuorinnat tehdään yleensä sarjahoitona, vaikka tuloksia on havaittavissa jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Hoitoja suositellaankin tehtäväksi sarjahoitona miedoimmasta kuorinnasta vahvimpaan.

Hoidon esteet:

– Aktiivinen huuliherpes
– Aknelääkitys; Roaccutan-kuurin loppumisesta tulee olla kulunut 6 kk.
– Tetrasykliinilääkitys vaatii lääkärin konsultaation, ei ole muuten este
– Raskaus
– Ihotyypit, jotka vaativat erityistä huomaavaisuutta: atooppinen iho, erittäin kuiva iho, allerginen ja hyvin reaktiivinen iho; näissä tapauksissa iho saattaa reagoida normalia voimakkaammin ja ihoon voi ilmestyä jopa vuorokautta myöhemmin voimakkaan punaisia laikkuja, iho saattaa hilseillä vielä viikon verran kuorintojen jälkeen. Riittävä rasvaaminen oikeilla tuotteilla ja ihon suojaaminen lievittävät reaktiota

Jälkihoito:

– Niin kauan kuin iho hilseilee ja uudistuu, iholle ei saa laittaa kosteusvoidetta. Ihoa saa pestä aamuin ja/tai illoin vedellä tai todella miedolla puhdistustuotteella
– Ihoa tulee suojata vähintään SPF30 aurinkovoiteella koko hoitosarjan ajan sekä 2viikkoa sarjan päättymisen jälkeen
– Kuoriutuvaa ihoa ei saa repiä tai nyppiä
– Meikin käyttöä tulee välttää kunnes iho on täysin kuoriutunut, silmämeikkiä voi laittaa

Kemiallisia kuorintoja voidaan tehdä 3-4 viikon välein, yhteensä enintään kuuden hoidon sarjana, hoitosarjoja voi tehdä kaksi kertaa vuodessa.
Suosituimmat ajankohdat hoitosarjoille on syksy, talvi sekä kevät.

Kemialliset kuorinnat toteutamme Medicalia- tai BioRePeelCl3 tuoteperheiden tuotteita.


Kemiallinen kuorinta 129,00 €

Sarjahoito 299,00 €