Kasvohoito – Medicalia Kemiallinen Kuorinta

Orgaanisilla hapoilla on ihon hyvinvointia lisääviä ominaisuuksia ja kemialliset kuorinnat sopivat kaikille ihotyypeille. Erinomainen kasvohoito akneiholle, kuivalle, pigmentoituneelle ja herkälle iholle. Hoitotuloksena heleä, hyvinvoiva ja kirkas iho.

Kasvohoidot ja kemialliset kuorinnat tehdään yleensä sarjahoitona, vaikka tuloksia on havaittavissa jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Hoitoja suositellaankin tehtäväksi sarjahoitona miedoimmasta kuorinnasta vahvimpaan.

Hoidon esteet:

– Aktiivinen huuliherpes
– Aknelääkitys; Roaccutan-kuurin loppumisesta tulee olla kulunut 6 kk.
– Tetrasykliinilääkitys vaatii lääkärin konsultaation, ei ole muuten este
– Raskaus
– Ihotyypit, jotka vaativat erityistä huomaavaisuutta: atooppinen iho, erittäin kuiva iho, allerginen ja hyvin reaktiivinen iho; näissä tapauksissa iho saattaa reagoida normalia voimakkaammin ja ihoon voi ilmestyä jopa vuorokautta myöhemmin voimakkaan punaisia laikkuja, iho saattaa hilseillä vielä viikon verran kuorintojen jälkeen. Riittävä rasvaaminen oikeilla tuotteilla ja ihon suojaaminen lievittävät reaktiota
Jälkihoito:

– Niin kauan kuin iho hilseilee ja uudistuu, iholle ei saa laittaa kosteusvoidetta. Ihoa saa pestä aamuin ja/tai illoin vedellä tai todella miedolla puhdistustuotteella
– Ihoa tulee suojata vähintään SPF30 aurinkovoiteella koko hoitosarjan ajan sekä 2viikkoa sarjan päättymisen jälkeen
– Kuoriutuvaa ihoa ei saa repiä tai nyppiä
– Meikin käyttöä tulee välttää kunnes iho on täysin kuoriutunut, silmämeikkiä voi laittaa

Kemiallisia kuorintoja voidaan tehdä 3-4 viikon välein, yhteensä enintään kuuden hoidon sarjana, hoitosarjoja voi tehdä kaksi kertaa vuodessa.
Suosituimmat ajankohdat hoitosarjoille on syksy, talvi sekä kevät.

Medicalia -kemiallinen kuorinta
Kemiallinen kuorinta 129,00 €
Sarjahoito 3 kertaa 299,00 €

BioRePeelCl3 (4-6 hoitokertaa suositus)
Kemiallinen kuorinta 75,00 €
Sarjahoito 5 kertaa 299,00 €